Transfers

Oosting sluit aankoop op bepaalde positie niet uit, maar wil selectie eerst 'rustig bekijken'

Oosting sluit aankoop op bepaalde positie niet uit, maar wil selectie eerst 'rustig bekijken'

Nog vijf wedstrijden en dan is het winterstop voor FC Twente. In die winterstop zal de club gaan kijken of het nog nieuwe spelers nodig heeft voor in de selectie, bijvoorbeeld een speler die in een wedstrijd vanuit het niets écht het verschil kan maken. Zo'n soort speler mist FC Twente nog, vertelde technisch directeur Arnold Bruggink eerder al. Maar gaat dat leiden tot winterversterkingen?

Wellicht, zo laat trainer Joseph Oosting weten bij De Oosttribune van RTV Oost. "Als wij een wapen erbij kunnen krijgen, is dat misschien een optie. Met een wapen bedoel ik absolute snelheid. Het moet wel een 'key player' zijn. Maar laten we nou eerst even kijken waar we na deze vijf wedstrijden staan. Dan kunnen we in de winterstop altijd nog de evaluatie maken en kijken wat we nodig hebben en of we überhaupt iets nodig hebben. Ik vind dat we dat in alle rust moeten bekijken", aldus Oosting, die laat weten dat als er een versterking komt, het een aanvaller zal zijn.

Eerder zei Bruggink het volgende over wat voor speler FC Twente mist in de selectie. "Onze teamspirit is heel goed, maar daarin heb je misschien één speler nodig die écht het verschil maakt. Vaclav Cerny was de laatste drie maanden bij FC Twente echt iemand die het verschil maakte. Zo'n speler hebben we nu nog niet. Nu is het sterk. Echt goed als team. Maar je hebt als team af en toe iemand nodig dat als het wat lastiger gaat, zegt: kom maar op, we gaan."

Opinie: Moet er in de winter een speler bijkomen? Laat het weten in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties