Transfers

Pellistri geeft transfer-update: "Kijk samen met Ten Hag om dat voor elkaar te krijgen"

Pellistri geeft transfer-update: "Kijk samen met Ten Hag om dat voor elkaar te krijgen"

Facundo Pellistri is één van de namen die hoog op het lijstje staat bij Arnold Bruggink. De technisch directeur is nog altijd op zoek naar een vervanger voor Vaclav Cerny die FC Twente inruilde voor VfL Wolfsburg. Bruggink werd benaderd door Erik ten Hag die de Uruguayaans international heeft laten weten dat het beter is om een jaartje verhuurd te worden. Hierbij ziet de trainer van Manchester United een rol voor FC Twente.

Als het aan Ten Hag ligt dan maakt de 21-jarige aanvaller de overstap naar FC Twente. Met het vertrek van Cerny is de kans op speeltijd groot en zal hij moeten concurreren met Daan Rots en Younes Taha. Echter is het niet Erik ten Hag, maar de speler zelf die kiest voor welke optie hij gaat. En opties zijn er, want onder andere Bologna, Real Betis en Gremio willen hem ook graag huren.

Op dit moment verblijft Pellistri met de selectie van Manchester United in Amerika waar hij afgelopen weekend mee mocht spelen in de oefenwedstrijd tegen Arsenal FC. United won deze wedstrijd met 2-0 en Pellistri mocht in de 59e minuut invallen. Na afloop vertelde hij genoten te hebben van het spelen en dat hij met Ten Hag kijkt naar de beste oplossing voor het komende seizoen.

"Ja, ik heb met hem gesproken en we werken samen in de zoektocht naar de beste club", vertelt hij in gesprek met Manchester Evening News. "Daar ben ik blij mee, want we zitten in dezelfde positie. Ik hoop veel te gaan spelen. In mijn positie en op mijn leeftijd is spelen het enige dat telt. We kijken samen naar de beste oplossing om dat voor elkaar te krijgen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties