Transfers

Perez waarschuwt Bruggink: "Dat zou niet logisch zijn"

Perez waarschuwt Bruggink: "Dat zou niet logisch zijn"

Younes Taha heeft de harten van de Twente-supporters vrijdag sneller doen kloppen. De van origine aanvallende middenvelder kreeg na de rode kaart van Zagre de kans van Joseph Oosting om het te laten zien. Een kans die de net 22-jarige linkspoot met beide handen aangreep. Hij zorgde voor veel dreiging en scoorde op zeer fraaie wijze de laatste goal van de wedstrijd. Hij haalde uit van buiten de zestien en liet de doelman van Excelsior kansloos.

Het is de tweede wedstrijd op rij dat hij scoort, want een week eerder scoorde hij eveneens een schitterende goal uit bij Go Ahead Eagles. Toen stiftte hij de bal langs voormalig Twente-doelman Jeffrey de Lange. Kenneth Perez is enthousiast over wat hij tot nu toe gezien heeft van Taha. "Dat was niet een jongen die er direct van het begin moest staan, maar je ziet wel de potentie nu."

Dit is dan ook de reden dat Perez vindt dat Bruggink komende winter geen nieuwe rechtsbuiten moet halen. "Je moet Taha nu niet stoppen in zijn ontwikkeling. Alles wat hij dit jaar brengt dat is meegenomen. Hij heeft nu twee goals gemaakt. Als je nu weer een buitenspeler haalt zou dat niet logisch zijn." Toch denkt Perez dat een basisplek nog te vroeg komt en dat de aanvaller langzaam moet worden gebracht. Leon ten Voorde is het hiermee eens.

"Dat zag je ook in de wedstrijd. De mooie dingen blijven in onze herinnering, maar hij doet ook wel heel veel gekke dingen. Als hij vijf keer in de basis zal staan, denk ik dat veel supporters die nu om hem schreeuwen in wedstrijd nummer drie gek worden. Zo'n speler is het en dat moet je hem ook niet afpakken. Alleen moet hij een balans gaan zoeken tussen waanzinnig goed en krankzinnig slecht."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties