Transfers

PSV volgt Zerrouki die 'slechts' een kwart kost van de transfersom van Sangaré

PSV volgt Zerrouki die 'slechts' een kwart kost van de transfersom van Sangaré

Zoals verwacht neemt de interesse in Ramiz Zerrouki alleen maar toe. De club weigerde de middenvelder op het laatste moment van de winterse transferdeadline te verkopen aan Feyenoord. Streuer had geen tijd om een vervanger te halen en wilde proberen aan te haken bij de top. Dat laatste is mislukt, maar Streuer kan voordat zijn eigen contract afloopt nog wel afscheid nemen met een knaller.

Per 1 juli is Arnold Bruggink officieel de nieuwe technisch directeur van FC Twente, maar tot die tijd is Streuer nog de eindverantwoordelijke. Clubs mogen zich al melden voor Zerrouki en één van de geïnteresseerde clubs lijkt PSV. Dit meldt Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad.

PSV verwacht in de zomer afscheid te gaan nemen van Ibrahim Sangaré en zoekt een geschikte vervanger. Volgens de clubwatcher van PSV staat Zerrouki op het lijstje met potentiële vervangers.

De Eindhovenaren hebben een clausule in het contract van Sangaré waarin staat dat hij voor 37 miljoen euro mag vertrekken. In het geval van Zerrouki hoeft de club maar een kwart hier van te investeren om Zerrouki over te nemen van FC Twente. We hebben het dan over een bedrag van 9.250.000 euro.

De verwachting is zelfs dat PSV op zoek moet naar twee controlerende middenvelders. Naast Sangaré houdt PSV er rekening mee dat ook de Mexicaan Erick Gutierrez vertrekt. Hij heeft onder Van Nistelrooij geen basisplek. Naast Zerrouki heeft PSV ook buitenlandse alternatieven op het lijstje staan. Het voordeel van Zerrouki is dat hij zich niet hoeft aan te passen en hij graag eerst de stap wil maken naar een topclub in Nederland. Ook Ajax en Feyenoord volgen Zerrouki nog altijd evenals een aantal buitenlandse clubs.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties