Transfers

PSV wil af van rechtsbuiten El Ghazi en hangt dit prijskaartje om zijn nek

PSV wil af van rechtsbuiten El Ghazi en hangt dit prijskaartje om zijn nek

Arnold Bruggink en Jan Streuer zijn druk op zoek naar versterkingen op de flanken. Hoewel Younes Taha en Naci Ünüvar al zijn aangetrokken, wil FC Twente nog graag twee directe vervangers halen voor Virgil Misidjan en Vaclav Cerny. Inmiddels worden er drie buitenspelers gelinkt aan FC Twente. Pellistri van Manchester United, Van Bergen van Stede Reims en de laatste is Anwar El Ghazi van PSV.

Laatstgenoemde heeft vandaag te horen gekregen dat er geen toekomst meer voor hem is bij PSV. De 28-jarige buitenspeler tekende afgelopen zomer een contract tot medio 2025, maar was daar afgelopen seizoen geen vaste waarde. Van de 23 competitiewedstrijden die hij speelde was hij twaalf keer basiskracht en elf keer invaller. Een voordeel is dat El Ghazi op zowel links- als rechtsbuiten uit de voeten kan. Inmiddels zouden meerdere clubs uit het binnen- en buitenland naar hem hebben geïnformeerd.

Clubs die interesse hebben moeten wel een transfersom op tafel leggen, want de Brabanders wensen hem niet transfervrij te laten gaan. Volgens Jeroen Kapteijns van De Telegraaf vraagt PSV een bedrag van twee miljoen euro voor de rechtsbuiten die door transfermarkt wordt gewaardeerd op vijf miljoen euro. Zelf betaalden de Eindhovenaren vorig seizoen zo'n tweeënhalf miljoen euro voor de aanvaller. El Gahzi speelde voor zijn komst naar PSV voor onder andere Ajax, Everton FC en Aston Villa.

Poll

Moet FC Twente El Ghazi ophalen voor twee miljoen euro?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties