Transfers

Roemeratoe moet Hapoel Tel Aviv al na een jaar weer verlaten

Roemeratoe moet Hapoel Tel Aviv al na een jaar weer verlaten

Godfried Roemeratoe is op zoek naar een nieuwe club. De middenvelder verliet FC Twente afgelopen zomer transfervrij en streek vervolgens neer in Israël waar hij tekende bij Hapoel Tel Aviv. Hoewel hij er geregeld speelde, heeft de club besloten om de optie in zijn aflopende contract niet te lichten. Een teleurstelling voor de man uit Zeeland, maar het positieve is dat meerdere clubs al interesse hebben getoond.

Omroep Zeeland weet dat er interesse is van een club uit de eredivisie, maar ook vanuit het buitenland. Zelf heeft de speler geen haast bij het maken van zijn keuze. Zijn zaakwaarnemer zal hem aan gaan bieden bij meerdere clubs in de hoop dat er één of meer toe gaan happen. Tot die tijd moet hij zijn conditie zelf op peil zien te houden.

Roemeratoe begon bij RCS Oost-Souburg en sloot daarna aan bij JVOZ Zeeland, de club waar FC Twente destijds een samenwerkingsverband mee had. In 2014 maakte hij de overstap naar FC Twente en schopte het tot basisspeler. Toch was hij nooit onomstreden en dat resulteerde in 2021 in een verhuur aan Willem II. De Tilburgers hadden een optie om hem over te nemen, maar maakten hier geen gebruik van. FC Twente liet hem vervolgens transfervrij gaan, waarna hij tekende bij Hapoel Tel Aviv. Hier kwam hij afgelopen seizoen tot 20 competitiewedstrijden waarvan hij er 12 in de basis startte.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties