Transfers

RTV Oost: Kuipers tekent driejarig contract bij FC Twente

RTV Oost: Kuipers tekent driejarig contract bij FC Twente

Linksback en linksbuiten zouden na dit seizoen de slechtst bezette posities binnen de selectie naar FC Twente worden. Technisch directeur Arnold Bruggink is er echter als de kippen bij om deze vacatures op te vullen: Sayf Ltaief werd al gehaald als linksbuiten en het heeft er alle schijn van dat Bas Kuipers binnenkort wordt gepresenteerd als nieuwe linksback. De transferperiode begint officieel pas op 17 juni.

Volgens RTV Oost zijn Kuipers en FC Twente het al eens over een driejarig contract. FC Twente en Kuipers' huidige club Go Ahead Eagles willen de transfer nog niet bevestigen. Eerder gingen de geruchten dat Kuipers na de play-offs van Kowet wordt gepresenteerd in De Grolsch Veste.

Kuipers is aanvoerder bij Go Ahead Eagles en wordt komende zomer dertig jaar oud. Met Kuipers haalt FC Twente een speler binnen die het wel kan gebruiken: een linksback met veel eredivisie-ervaring, leiderschapskwaliteiten en een goede inzet. Met Anass Salah-Eddine en Mats Rots beschikt FC Twente al over twee linksbacks.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties