Transfers

Smal eiste jackpot tijdens onderhandelingen met FC Twente

Smal eiste jackpot tijdens onderhandelingen met FC Twente

Gijs Smal is bezig aan zijn laatste seizoen bij FC Twente. De linksback gaat naar alle waarschijnlijkheid de overstap maken naar Feyenoord. Omdat zijn contract afloopt, ontvangt FC Twente geen transfersom. Een flinke domper voor de Tukkers, want hij is met een transferwaarde van zes miljoen euro, de op één na waardevolste speler van FC Twente.

Jan Streuer was zondagochtend te gast bij het praatprogramma Goedemorgen Eredivisie op ESPN. Hem werd gevraagd naar de status van Smal. Is er nog een kans dat hij blijft? "Wij komen er met hem niet uit en dan houdt het op. We weten bij FC Twente wat we kunnen betalen. Als dat teveel is, dan moet je nee zeggen." Dus Smal blijft definitief niet bij FC Twente? "Dat is 99 procent."

Is Smal goed genoeg om Hartman een-op-een te vervangen? "Ik denk dat als Smal naar Feyenoord, hij ook wil spelen. Hij is een jongen die moeite heeft op op de bank te zitten. Die wil dus spelen. Ik weet niet wat Feyenoord hem heeft toegezegd of wat niet. Ik vind het een goede speler. Met name in balbezit vind ik hem uitstekend. Aanvallend is hij heel goed", besluit Streuer het onderwerp.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties