Transfers

Smal kan transfer naar Rangers FC vergeten

Smal kan transfer naar Rangers FC vergeten

Vanuit Turkije kwam dinsdag het gerucht dat FC Twente en Rangers FC een akkoord hadden bereik over de transfersom van Gijs Smal. De linksback zou worden gezien als de opvolger van Ridvan Yilmaz die wordt gelinkt aan een overstap naar Galatasaray. Inmiddels komt uit meerdere kampen het nieuws dat het verhaal uit Turkije niet klopt.

Zowel FC Twente als Rangers FC hebben laten weten dat er geen gesprekken zijn gevoerd. Terwijl Rangers-fans dinsdag enthousiast waren over de komst van Smal, kwam journalist Chris Jack van Rangers Review met slecht nieuws. Hij deed navraag en kwam tot de korte conclusie: "Rangers heeft geen interesse in linksback Gijs Smal." Dit tot teleurstelling van een deel van de Schotse fans. De eventuele transfer van Smal naar Rangers FC kan voorlopig weer even in de ijskast.

Update 18:00 uur: Volgens transfergoeroe Fabrizio Romano heeft Rangers FC wel interesse in een oud-speler van FC Twente. Het gaat op Salah-Eddine die uit de boot is gevallen bij het eerste en weer mag worden verhuurd. Ook het Italiaanse Torino zou interesse hebben.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties