Transfers

"Snap wel dat Streuer zin heeft in dit klusje bij Vitesse"

"Snap wel dat Streuer zin heeft in dit klusje bij Vitesse"

Jan Streuer zou wel eens bezig kunnen zijn aan zijn laatste maanden als technisch adviseur bij FC Twente. Afgelopen zondag liet hij doorschemeren dat hij er geen moeite mee zou hebben om te gaan werken in de Keuken Kampioen Divisie. Het antwoord kwam op de vraag of hij betrokken zou willen zijn bij de wederopbouw van Vitesse. Dit kan echter alleen als de licentiecommissie van de KNVB ook meewerkt en de licentie van Vitesse niet intrekt.

Zou het een logische keuze zijn om weer bij Vitesse aan de slag te gaan? Streuer werkte er eerder al tien jaar in diverse functies. "Laten we ten eerste hopen dat Vitesse blijft bestaan", begint Tijmen van Wissing bij De Oosttribune. "Als alle signalen op groen staan, dan moet er een reddingsplan komen en dan zijn Van der Kraan en Jan Streuer een logisch duo om dat te gaan doen."

"Jan woont in Arnhem. Zijn vrouw heeft daar nog een hotel waar ze voorlopig geen afscheid van neemt. Streuer heeft een aardige handicap op de golfbaan, die wil nog wel wat blijven doen. Ik snap wel dat hij zin heeft in dit klusje. Vitesse is ook de club waar hij heel veel aan te danken heeft in dit vak na zijn voetbalcarrière. Ik snap dat gevoel wel."

"In deze fase, waarin de club op z'n gat ligt, kun je geen beter duo wensen", is Van Wissing overtuigd. "Ik ben nog steeds onder de indruk hoe zij FC Twente er bovenop hebben gekregen. En ook de handigheid die Streuer heeft in de media en om sponsoren te bespelen. Dat is een vakman. Het is voor FC Twente een aderlating als dat zo zou zijn. Hij heeft natuurlijk ook een geweldige rol bij FC Twente. Bruggink geeft hem ook de credits, maar Jan geeft ook wel eens aan dat hij er moeite mee heeft om de tweede viool te spelen. Het is een einzelgänger en het liefst werkt hij solistisch. Nu moet hij in een team werken. We weten hier allemaal aan tafel hoe moeilijk dat is", besluit Van Wissing.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties