Transfers

Steijn verkiest transfer naar Ajax, PSV of Feyenoord boven het buitenland

Steijn verkiest transfer naar Ajax, PSV of Feyenoord boven het buitenland

Sem Steijn is de man van het moment. De middenvelder scoorde afgelopen zondag een hattrick in de met 7-2 gewonnen thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Daarnaast gaf hij ook nog een bekeken assist op Naci Ünüvar. De teller staat nu op 17 treffers in de eredivisie aangevuld met 3 assists. De verwachting is dat er deze zomer clubs gaan komen voor de Hagenees die inmiddels net zoveel gescoord heeft als Ziyech in zijn beste seizoen bij FC Twente.

Of hij klaar is voor de transfergekte omtrent zijn persoon? "Geen idee. Als er iets komt. Ik laat alles lekker op me afkomen", vertelt hij bij Milan & Fresia Parkeren De Bus van ESPN. "Ik ben hier hartstikke gelukkig. Het is een leuk team, het is een mooie club en het wonen hier in Enschede is fijn, terwijl ik iets heel anders gewend ben in Den Haag. Het is echt leuk hier en ik heb het onwijs naar mijn zin." Toch volgt er een maar.

"Ik heb wel de ambitie om ooit in Spanje of Italië te spelen. Dat vind ik wel mooi." En Engeland? "Nee. Ik ben echt van Spanje en Italië. Lekker weer en gewoon alles erom heen. De competities en de cultuur vind ik mooi." En wat als je nu moest kiezen: Een stap naar de traditionele top drie of een stap naar het buitenland? "Traditionele top drie", is het verrassende antwoord. Maakt het dan nog uit welke club? "Nee", besluit hij stellig.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties