Transfers

Streuer en Van der Kraan herenigd bij Vitesse? Streuer houdt deur op een kier

Streuer en Van der Kraan herenigd bij Vitesse? Streuer houdt deur op een kier

Vitesse zit financieel in zware problemen en het is nog maar de vraag of Vitesse het einde van de competitie haalt. De club kan de salarissen niet meer betalen dat kan voor de licentiecommissie van de KNVB reden zijn om de licentie in te trekken. Inmiddels is Paul van der Kraan als adviseur druk bezig om Vitesse voor de tweede keer in zijn carrière te redden van de ondergang. Ook andere oud-Vitessenaren staan om waaronder John van der Brom.

De clubloze trainer heeft aangegeven dat hij ook wel in de eerste divisie trainer wil zijn van Vitesse. "Ik vind dat heel positief als een trainer dat zegt die bij grote clubs heeft gewerkt", vindt Jan Streuer die zelf ook een verleden heeft bij Vitesse. "Dat vind ik superpositief. Dat soort mensen moeten het ook doen om de club weer terug te brengen. Maar je hebt natuurlijk ook geld nodig."

"Ze hebben nu twee goede mensen aangesteld die die problemen bij andere clubs al hebben gehad. Edwin Reijntjes bij ADO Den Haag en Van der Kraan bij FC Twente en meerdere clubs. Ik vind het een hele goede zet dat hij dat gaat doen. Maar je hebt ook geld nodig." Dan krijgt Streuer de vraag: Stel dat het financieel rond komt en Van den Brom zegt ja, zou u daar ook bij betrokken willen zijn? "Niks is onmogelijk. Ik heb ook geen moeite om in de eerste divisie te werken", besluit Streuer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties