Transfers

Streuer kan transfertelefoontje verwachten, maar nu is het nog stil

Streuer kan transfertelefoontje verwachten, maar nu is het nog stil

Jan Streuer lijkt nog lang niet klaar te zijn voor wat betreft deze winterse transferwindow. De technisch directeur van FC Twente liet onlangs weten dat Ramiz Zerrouki niet aan Feyenoord verkocht zou worden en dat de selectie deze winter gewoon bij elkaar blijft. Maandag was er echter weer veel te doen rondom uitgaande transfers.

In de ochtend werd bekend dat Premier League-club Fulham FC rechtsback Joshua Brenet deze winter graag wil inlijven. Brenet is over de eventuele droomtransfer in gesprek met FC Twente. Volgens clubwatcher Leon ten Voorde heeft Fulham zich echter nog niet gemeld bij Streuer.

Ook voor Mees Hilgers heeft geen club zich nog gemeld bij FC Twente. De centrale verdediger werd eerder begeerd door Feyenoord. Nu zouden ook PSV en met name Ajax geïnteresseerd zijn in Hilgers. Ajax zou PSV en Feyenoord zelfs heel snel willen aftroeven en deze winter zaken willen doen met FC Twente.

Joshua Brenet heeft nog een contract tot de zomer van 2024 bij FC Twente. Met hem is echter afgesproken dat hij komende zomer voor een relatief laag bedrag mag vertrekken. Of dat voor deze winter ook geldt, is niet duidelijk. Hilgers heeft tot komende zomer een contract in Enschede, waarbij FC Twente de optie heeft het contract met een jaar te verlengen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties