Transfers

Streuer verklapt: "Als Feyenoord dat had gedaan, waren we er wel uitgekomen"

Streuer verklapt: "Als Feyenoord dat had gedaan, waren we er wel uitgekomen"

Jan Streuer was medio januari duidelijk richting Feyenoord. Ramiz Zerrouki kreeg geen toestemming om te vertrekken bij FC Twente. Toch probeerden de Rotterdammers op de laatste dag van de transferwindow de middenvelder alsnog weg te kapen bij de Tukkers en had zelfs 8 miljoen over voor de Algerijns International. "Dat had ik niet verwacht", erkent hij in gesprek met Voetbal international.

"We waren duidelijk geweest. Wij draaien een goed seizoen, doen mee in de top vijf; dan zit je niet te wachten om goede spelers te verkopen. Als je dan op de laatste dag toch nog komt aankloppen, is dat voor ons behoorlijk vervelend. En dan weet je zelf ook wel dat dat weinig zin heeft. Wout Brama is geblesseerd, als Ramiz was vertrokken hadden we nog twee spelers overgehad voor twee posities. Dat kan toch niet?"

Had FC Twente dan geen speler klaar staan mocht er een niet te weigeren bod komen? "Er zijn spelers genoeg bekend bij de scouting, maar dan moet je op de laatste dag nog gaan onderhandelen en een jongen medisch keuren. Dat is niks. Nee, het is héél begrijpelijk dat we dit niet hebben gedaan. Dat vindt iedereen. Nou ja, bijna iedereen natuurlijk."

"De ene partij wil weg, kan ergens anders meer verdienen en noem maar op. Ik begrijp het, zoals ik ook begrijp dat Feyenoord Zerrouki wil hebben. Dit jaar is voor hen dé kans om weer eens kampioen te worden. Maar het was een stuk gemakkelijker geweest als dit verhaal van de zomer had gespeeld. Deze aanbieding, dit bedrag: dan waren we er wel uitgekomen. Wat Feyenoord in eerste instantie bood, afgelopen zomer, was lang niet genoeg. Langzaam wilden ze iets meer, iets meer, iets meer betalen. Het duurde erg lang allemaal. Feyenoord had het anders kunnen doen, maar dat moet iedere andere club zelf maar bepalen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties