Transfers

Supporters twijfelen over komst Weghorst naar FC Twente na heldenrol bij Oranje

Supporters twijfelen over komst Weghorst naar FC Twente na heldenrol bij Oranje

FC Twente is op zoek naar een extra spits naast Ricky van Wolfswinkel. In deze zoektocht is het terechtgekomen bij Wout Weghorst. De spits zou naar eigen zeggen ook graag naar de club uit Enschede komen. Hij was hier als jonge jongen al fan van. Echter liggen er kapers op de kust. Ook is de 31-jarige Weghorst goed begonnen aan het Europees kampioenschap en beginnen de supporters te twijfelen over de komst van de spits.

Momenteel staat Weghorst onder contract bij het Engelse Burnley en heeft hij een geschatte marktwaarde van zes miljoen euro. Naast FC Twente zou ook Ajax in de race zijn voor de spits uit Borne. Afgelopen zondag scoorde Weghorst het winnende doelpunt voor Nederland in de EK-wedstrijd tegen Polen. Mocht hij een goed EK draaien is de verwachting dat de Engelse ploeg een hoge transfersom wil voor de spits.

De club uit Enschede beschikt echter niet over heel veel geld. De supporters van FC Twente vrezen dan ook dat de 31-jarige spits niet naar Enschede zal komen. Al zijn er ook positievere fans, die hem al een toekomstige speler van de Tukkers noemen. Bekijk hieronder een greep van de geposte berichten op X van de supporters van FC Twente.

Opinie: Denk jij dat Weghorst wel of niet naar FC Twente zal komen? Laat het weten in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties