Transfers

Taha zegt 'nee' tegen PEC Zwolle, FC Groningen én Olympische Spelen

Taha zegt 'nee' tegen PEC Zwolle, FC Groningen én Olympische Spelen

Younes Taha gaat komende zomer vol voor zijn kansen bij FC Twente. De aanvallende middenvelder stond voor een belangrijke keuze: of de Olympische Spelen met Marokko in Parijs of een volledige voorbereiding draaien bij FC Twente. De 21-jarige linkspoot koos na een gesprek met Joseph Oosting voor het laatste.

Recentelijk werd er ook nog geïnformeerd naar Taha door PEC Zwolle en FC Groningen. Beide clubs wilden de aanvaller huren van FC Twente, maar daar ziet de speler op dit moment geen heil in. Hij wil zich volledig focussen op FC Twente en stappen maken ten opzichte van het vorige seizoen. Taha is van origine een aanvallende middenvelder, maar heeft inmiddels laten zien dat hij ook als rechtsbuiten uit de voeten kan.

Taha kwam afgelopen zomer over van PEC Zwolle, waar hij een belangrijke rol had in de promotie naar de eredivisie. In zijn eerste seizoen bij FC Twente speelde hij 23 officiële wedstrijden waarin hij 3 keer tot scoren kwam en 1 assist leverde. Hij moest het voornamelijk doen met invalbeurten, want slechts twee keer stond hij aan de aftrap. Gemiddeld speelde hij 21 minuten per wedstrijd. Met een lange en zware Europese campagne in het verschiet hoopt hij in zijn tweede seizoen meer minuten te maken en een definitieve doorbraak.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties