Transfers

Ten Voorde trekt conclusie: "Betekent dat er wel iets aan de hand is met Brenet"

Ten Voorde trekt conclusie: "Betekent dat er wel iets aan de hand is met Brenet"

Blijft Joshua Brenet bij FC Twente of maakt hij toch nog de overstap naar één van de weinige interessante landen waar de transferwindow nog is geopend? Op woensdag 20 september sluit de transferwindow in Israël en Saoedi-Arabië, op donderdag 21 september in de Verenigde Arabische Emiraten en op vrijdag 22 september in Portugal. Als hij op de 23e nog geen nieuwe club heeft gevonden, dan is de kans zeer groot dat hij gewoon bij FC Twente blijft. Maar hoe dan verder?

"Brenet is nog steeds contractspeler van FC Twente", begint clubwatcher Ten Voorde bij de podcast De Ballen Verstand. "Iedereen ging ervan uit dat hij weg zou gaan. FC Twente was al rond met PSV en met Sambo, maar dat ging op het laatste moment niet door. Dit omdat Brenet zou gaan vertrekken, maar Brenet vertrok niet."

"Dan komen er heel veel verhalen op gang over wat er allemaal aan de hand is met Brenet. We hebben het daar met Oosting over gehad en die zei dat ze hem als ploeg en als staf gaan helpen. Dat betekent dat er wel iets aan de hand is. Hij is op dit moment geblesseerd, maar als hij fit is dan hoort hij gewoon bij de groep." Toch is dan de vraag hoe Oosting dat op gaat lossen.

Brenet was vorig seizoen één van de smaakmakers van het team, maar de vraag is of hij de plek als rechtsback zomaar weer op kan eisen. "Ik ben benieuwd hoe dat straks gaat. Smal komt straks terug en Regeer doet het hartstikke goed. Die staat nu links, maar kan ook heel goed als rechtsback spelen." En dan is er nog de IJslander Alfons Sampsted. "Er waren wat twijfels rond hem en die heb ik nog steeds, maar zondag deed hij het gewoon goed tegen Bergwijn. Ik ben benieuwd hoe ze dat gaan doen bij FC Twente."

Poll

Stelling: Ik hoop dat Brenet bij FC Twente blijft.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties