Transfers

'Topspelers FC Twente komen niet naar Ajax, PSV en Feyenoord'

'Topspelers FC Twente komen niet naar Ajax, PSV en Feyenoord'

FC Twente zal aankomende zomer weer één of meerdere spelers gaan verkopen. Dat wil de club ook graag: het verkopen van spelers voor een hoge prijs is goed voor de ontwikkeling van de club. Journalist Maarten Wijffels denkt echter niet dat FC Twente een speler zal gaan verkopen aan Ajax, PSV of Feyenoord, zoals dat vorig jaar nog wel gebeurde met Ramiz Zerrouki.

Wijffels praat in de AD Voetbalpodcast over een mogelijke vervanger voor Joey Veerman bij PSV, die wellicht zal vertrekken. Daarbij denkt hij niet dat PSV bij FC Twente hoeft te kijken. "Er was een tijd dat een speler als Paul Bosvelt uitblonk bij FC Twente en naar Feyenoord ging", vertelt Wijffels in de AD Voetbalpodcast. "Dat is nu ingewikkelder. De beste speler van FC Twente of AZ komt nu niet meer naar PSV of Ajax. Het gebeurt, maar het is zeker geen jaarlijkse praktijk meer. Dan kom je dus een niveau lager."

Als het gaat om uitgaande transfers voor aankomende zomer, zullen de ogen met name gericht zijn op Mees Hilgers, Michal Sadílek en Sem Steijn. Hilgers is al eerder in verband gebracht met een transfer en heeft op de verlanglijst van Feyenoord gestaan. Steijn is de topscorer, wat ook bij buitenlandse clubs niet onopgemerkt zal zijn gebleven. Sadílek is de grootste kanshebber op een transfer: de Tsjech gaat na een sterk seizoen bij FC Twente het EK spelen en heeft daarna nog maar een eenjarig contract in Enschede.

Stelling: FC Twente moet geen spelers verkopen aan Ajax, PSV en Feyenoord. Eens of oneens? Laat het weten in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties