Transfers

Transferproat: Doorverkooppercentage Zerrouki en verdeling van transfersom

Transferproat: Doorverkooppercentage Zerrouki en verdeling van transfersom

Ramiz Zerrouki maakt na dit seizoen de overstap waar hij sinds vorig jaar zomer al op wacht: de middenvelder vertrekt naar Feyenoord. De Rotterdammers wilden de Algerijns international vorig jaar zomer eigenlijk al inlijven, maar toen stak FC Twente daar een stokje voor. Nu kwam Feyenoord wel met genoeg geld en is de transfer in kannen en kruiken.

Eerst werd er nog gepraat over een transfersom van ruim zeven miljoen euro. Volgens de doorgaans goed geïnformeerde Glasgow op het forum van fctwente.net gaat het zelfs om een bedrag van acht miljoen euro. Ook schrijft Glasgow wat over de verdeling van deze acht miljoen euro: vier miljoen euro gaat naar herinvestering van de selectie, ruim drie miljoen euro naar aflossing van de schulden en een klein deel gaat naar Zerrouki en zijn zaakwaarnemers.

Daarnaast weet de gebruiker van het forum te melden dat FC Twente een doorverkooppercentage van acht procent heeft bedongen bij de transfer van Zerrouki naar Feyenoord. Dit betekent dat FC Twente bij een toekomstige miljoenentransfer van Zerrouki van Feyenoord naar een andere club nog aardig wat geld kan verdienen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties