Transfers

Ugalde staat open voor langer verblijf, FC Twente gaat in gesprek met City Group

Ugalde staat open voor langer verblijf, FC Twente gaat in gesprek met City Group

Manfred Ugalde is uitgeroepen tot het Johan Cruijff Talent van de Maand maart. En terecht. De Costa Ricaan speelde maar 180 minuten, maar scoorde daarin maar liefst vijfmaal. Dankzij zijn goals hopen veel FC Twente-supporters nu op een langer verblijft van Ugalde, iets wat hij zelf ook wel ziet zitten.

"Ik wil er wel naar luisteren, sta er wel voor open", vertelt Ugalde in gesprek met ESPN. "Mijn werk is voetballen, trainen en het zo goed mogelijk doen. Zoals de technisch directeur al heeft gezegd, we gaan praten met City Group en mijn zaakwaarnemer. Zij zijn degenen die erover gaan, maar ik sta overal voor open."

Ugalde is bezig aan zijn tweede seizoen op huurbasis bij FC Twente. Hij wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van City Football Group, waar hij tot de zomer van 2025 onder contract staat. Momenteel heeft de Costa Ricaanse spits een marktwaarde van 800.000 euro.

Poll

Moet FC Twente Ugalde behouden?

Hoeveel zou jij als FC Twente zijnde over hebben voor Ugalde? Laat het weten in de reacties!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties