Transfers

Van der Kraan acht selectie in staat om opnieuw mee te doen om Europees voetbal

Van der Kraan acht selectie in staat om opnieuw mee te doen om Europees voetbal

In de voetballerij weet je het nooit zeker, maar FC Twente lijkt naar alle waarschijnlijkheid klaar op de transfermarkt. De Tukkers haalden zes nieuwe spelers naar Enschede, terwijl Manfred Ugalde na twee huurperiodes definitief werd overgenomen van City Football Group. Algemeen directeur Paul van der Kraan is tevreden over de transferperiode.

"Vanavond sluit de transferwindow", schrijft de algemeen directeur in de wekelijkse nieuwsbrief op de officiële website van FC Twente. "Je hebt geen garanties, maar met de komst van Youri Regeer, Younes Taha, Naci Ünüvar, Alec van Hoorenbeeck, Mitchell van Bergen en Carel Eiting is de selectie weer zodanig op sterkte dat we kunnen meedoen voor de plekken die recht geven op Europees voetbal." Hoe de Europese tickets dit seizoen verdeeld worden, lees je in dit artikel.

FC Twente verloor over twee wedstrijden met 1-6 van Fenerbahce. "Er is echter geen tijd om lang in de teleurstelling te blijven hangen, zondag hervatten we de competitie tegen FC Volendam. Na een goede start met twee gewonnen wedstrijden willen we aan het IJsselmeer de drie punten meenemen, iets wat vorig jaar niet lukte", besluit Van der Kraan.

De focus kan nu vol op de competitie en de KNVB Beker. Aankomende zondag is FC Volendam de tegenstander, waarna er een interlandperiode volgt. Op zondag 17 september om 14:30 uur hervat FC Twente de competitie weer met de thuiswedstrijd tegen Ajax. De eerste KNVB Beker-wedstrijd voor de ploeg van trainer Joseph Oosting wordt gespeeld vlak voor de winterstop op dinsdag 19, woensdag 20 of donderdag 21 december. Dit is de tweede ronde. De eerste ronde wordt gespeeld op 31 oktober, 1 november en 2 november. Van deze ronde is FC Twente echter vrijgesteld wegens het behalen van Europees voetbal.

Poll

Op welke plaats denk jij dat FC Twente gaat eindigen met deze selectie?

Van der Kraan acht selectie in staat om opnieuw mee te doen om Europees voetbal

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties