Transfers

Van Wissing adviseert om Cerny te verkopen: "Op dit moment veel geld waard"

Van Wissing adviseert om Cerny te verkopen: "Op dit moment veel geld waard"

Václav Cerny heeft dit seizoen indrukwekkende cijfers bij FC Twente. De 25-jarige rechtsbuiten maakte in 24 wedstrijden al negen goals en gaf zes assists. Momenteel is Cerny is bloedvorm. De laatste drie wedstrijden is hij goed geweest voor twee goals en drie assists. Vrijdag verlengde FC Twente zijn contract met twee seizoenen.

De goede prestaties van Cerny zullen ook andere clubs zijn opgevallen. De Tsjech mag echter wat kosten: dankzij zijn goede prestaties wordt zijn marktwaarde momenteel geschat op vier miljoen euro. Het zou dus best kunnen dat FC Twente deze zomer goed geld kan vangen voor de rechtsbuiten. Clubwatcher Tijmen van Wissing denkt dat de club dat moet doen.

"Ik denk dat ze uit Cerny wat munten kunnen slaan. Mijn advies zou zijn: verkopen, want op dit moment is hij veel geld waard", vertelt Van Wissing bij De Oosttribune van RTV Oost. Jan van Staa is het met zijn collega eens. "Weet je wat het is, je moet ook op de juiste momenten spelers kunnen verkopen, wil je de hoofdprijs krijgen", besluit Van Staa.

Poll

Bij welk bedrag zou jij Cerny verkopen?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties