Transfers

Vertrek Brenet zekerheid: "Dat hebben ze uitgesproken"

Vertrek Brenet zekerheid: "Dat hebben ze uitgesproken"

Tijdens het trainingskamp van FC Twente in Costa Rica is technisch directeur Jan Streuer bezig met het binnenhalen van een nieuwe speler. Om welke speler of welke positie het gaat, is niet duidelijk. Er werd gespeculeerd over een rechtsback, maar het zou ook een zomaar een aanvaller kunnen zijn.

Ook clubwatcher Leon ten Voorde weet niet wat voor speler Streuer in huis wil halen. "Als er spelers weggaan, zal hij moeten anticiperen. Als je kijkt naar de selectie, zitten ze voorin heel ruim in de kwantiteit. Daar zal niemand bijkomen. Ik denk inderdaad wel dat het een rechtsback is", vertelt Ten Voorde bij de podcast De Ballen Verstand van TC Tubantia en RTV Oost.

"Brenet is op dit moment geblesseerd. De verwachting is dat hij na één seizoen bij FC Twente zal vertrekken. Daar gaat iedereen vanuit. Misschien kunnen ze een voorschot nemen op een speler die nu al komt met het oog op volgend seizoen. Maar het is nu nog een beetje ongewis", aldus clubwatcher.

Ook medeclubwatcher Tijmen van Wissing lijkt er zeker van dat Brenet deze zomer gaat vertrekken. "Brenet gaat zijn carrière denk ik nog ten gelde maken. Die is ook gewoon goed en heeft ook de meeste potentie." Ten Voorde reageert. "Die heeft wel een tweejarig contract getekend, maar ze hebben gewoon uitgesproken dat hij na een jaar wegwil. Dus die gaat vertrekken", besluit Ten Voorde.

Misschien dat Brenet deze winter wel al vertrekt bij FC Twente. Eerder deze week vertelde Ten Voorde al dat er een club is geweest die zich heeft gemeld voor Brenet. Die club werd echter niet concreet. Er is ook nu dus al interesse in de rechtsback van FC Twente.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties