Transfers

Vrees voor prijs Lammers: "Dan kan Twente dat niet betalen"

Vrees voor prijs Lammers: "Dan kan Twente dat niet betalen"

Eén van de namen die bij FC Twente op de lijst staat als mogelijk alternatief voor Wout Weghorst is Sam Lammers. De 27-jarige spits heeft er een uitstekend halfjaar op huurbasis bij FC Utrecht op zitten en mag vertrekken bij Rangers FC. FC Utrecht wil de aanvaller ook graag definitief overnemen, maar kampt met het hoge salaris van Lammers van naar verluidt anderhalf miljoen euro per jaar. Dit zou ook voor FC Twente een groot probleem kunnen zijn.

"Natuurlijk wordt daar over gesproken bij Twente en natuurlijk is dat een hele interessante speler", vertelt Clubwatcher Leon ten Voorde bij Voetbalpraat van ESPN. "Alleen die kost wel heel veel geld." Kost hij meer dan Weghorst? "Ik denk dat hij, ook in salaris, weleens duurder zou kunnen zijn dan Weghorst. Dan kan Twente dat niet betalen. Utrecht betaalt in de top nog steeds meer aan spelers dan Twente."

FC Twente wil het liefst dat Wout Weghorst de nieuwe spits wordt. Naar verwachting zal het echter nog wel even duren voordat Weghorst vertrekt bij Burnley FC. De Engelse degradant lijkt te willen wachten op de prestaties van Weghorst op het EK in Duitsland, alvorens de 31-jarige spits wordt verkocht. Ook Ajax is in de markt voor Weghorst. Spelers als Myron Boadu en Troy Parrott zouden alternatieven kunnen zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties