Transfers

Zerrouki eindelijk gepresenteerd bij Feyenoord: "Een jongensdroom die uitkomt"

Zerrouki eindelijk gepresenteerd bij Feyenoord: "Een jongensdroom die uitkomt"

Ramiz Zerrouki is vandaag dan eindelijk gepresenteerd bij Feyenoord. Het was al een lange periode duidelijk dat Feyenoord geïnteresseerd was in de diensten van de Algerijns international. Na moeizame onderhandelingen tussen FC Twente en Feyenoord zijn ze er uitgekomen en is de transfer van Zerrouki afgerond. Zerrouki vertrekt voor acht miljoen naar Rotterdam en tekent een vierjarig contract tot medio 2027.

"Ik ben blij en trots dat het moment eindelijk daar is. Zoals iedereen weet heb ik hier lang op gewacht en ik kan niet wachten om te beginnen bij Feyenoord. Feyenoord is een grote club in Nederland, met geweldige supporters. Daarnaast put ik ook veel vertrouwen uit de groep die ik zie en mijn connectie met de trainer. Het totale plaatje is gewoon perfect op het moment" aldus Zerrouki op de clubsite van Feyenoord.

Zerrouki verheugt zich op de samenwerking met trainer Arne Slot: "Je kent de verhalen natuurlijk van hem. Ik heb veel met hem gesproken en ik heb er een goed gevoel bij dat ik me ga ontwikkelen onder hem. Ik wil graag stappen zetten in mijn persoonlijke ontwikkeling en ik denk dat ik dat onder Slot het best kan doen."

Zerrouki onthult dat zijn jongensdroom eindelijk in vervulling zal gaan: "Champions League voetbal spelen is een jongensdroom die uitkomt. Daar kijk ik super erg naar uit. Alles rondom die wedstrijden is een nieuwe ervaring voor mij en daar kijk ik enorm naar uit."

"Wij waren bij FC Twente dit seizoen als eerste begonnen en als laatste geëindigd. Het was een superlang seizoen. Ik ga nu even genieten van mijn vakantie. Als ik weer bij de groep aansluit, hoop ik dat ik lekker fit ben en met een frisse kop van start kan. Er is nu duidelijkheid dat ik getekend heb en er valt een bepaalde last van mijn schouders, ik kijk uit naar deze nieuwe uitdaging." aldus Zerrouki over zijn transfer naar Feyenoord.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties