Twente Insite

FC Twente Nieuws

Tukkers verzachten degradatie: “Knap dat je er nog het beste van probeert te maken”

Tukkers verzachten degradatie: “Knap dat je er nog het beste van probeert te maken”

De beloften van FC Twente hebben de degradatie verzacht met een winstpartij in de laatste speelronde. Het seizoen in de tweede divisie verliep uitermate teleurstellend voor de ploeg van Paul Bosvelt. Volgend seizoen zullen de Tukkers in actie komen in de derde divisie. Zonder Paul Bosvelt, voor de oefenmeester zit het werk erop in Enschede.

“We hebben het seizoen in ieder geval op een positieve manier kunnen afsluiten. Als je al gedegradeerd bent is het wel knap dat je er nog het beste van probeert te maken. Dat hebben we nu in ieder geval gedaan door een goed resultaat neer te zetten,” vertelt Paul Bosvelt op de officiële website van FC Twente.

De trainer is erg tevreden over het spelbeeld en is ervan overtuigd dat het de Tukkers gewoon niet meezat dit seizoen. “We hebben behoorlijk goed gespeeld en ook de nodige kansen gecreëerd. De eerste helft kregen we een penalty tegen en die pakte Sonny Stevens fantastisch. Hij hield ons in de wedstrijd. In de tweede helft speelden we ook goed en wonnen we uiteindelijk.”

Enquête Twente Insite

Om u ook in de toekomst op de juiste manier te kunnen bedienen vragen wij enkele minuten van uw tijd om deel te nemen aan onze enquête. De enquête is anoniem en de gegevens zullen enkel worden gebruikt om de prestaties van Twente Insite te verbeteren. Alvast onze dank voor het invullen van de enquête.

Klik hier om naar de enquête te gaan.

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op