FC Twente-VVV 2010-2011

FC Twente heeft op 13 Maart 2011 het thuisduel met 2-1 gewonnen tegen VVV. Al in de derde minuut kwam onze FC op achterstand door een doelpunt van Ferry Regt. Na een half uur spelen maakte Twente gelijk via Wout Brama.

Lang stond het 1-1 in Enschede en leek het fris ogende VVV voor een stunt te zorgen. In De Grolsch Veste zorgde Ola John er in de slotfase voor dat FC Twente nog uitzicht houdt op de titel.

Klein wedstrijdverslag FC Twente - VVV

FC Twente begon opnieuw nonchalant aan het duel. Al in de derde minuut kon Ferry de Regt vrij inkoppen. Twente creëerde daarna een overwicht en kwam via Wout Brama langszij, 1-1. De middenvelder was gelegenheidsaanvoerder bij afwezigheid van Peter Wisgerhof, die rust kreeg van trainer Michel Preud'homme. Voor rust verzuimden aanvallers Marc Janko en Luuk de Jong om de landskampioen op voorsprong.

In het tweede bedrijf had Twente ook moeite met laagvlieger VVV. Via Ruud Boymans waren de bezoekers uit Limburg nog dicht bij een treffer. Maar de aanvaller raakte de lat. In de slotfase drong Twente meer aan en via invaller Ola John bezorgde de thuisploeg de voorsprong en de overwinning, 2-1. De talentvolle aanvaller kopte zijn eerste eredivisie-doelpunt binnen.

Foto's FC Twente - VVV

[nggallery id=177]

Ingezonden foto´s FC Twente - VVV

Wij bedanken ons bij Bert Hassink en alle Twitter vrienden (Volg ons ook op Twitter)
[nggallery id=176]

Samenvatting FC Twente - VVV

Samenvatting van FC Twente - VVV staat onderop deze pagina.

Opstellingen FC Twente - VVV

FC Twente: Mihaylov, Rosales, Bengtsson, Onyewu, Buysse (Tiendalli/64), Brama, De Jong, Janssen, Bajrami (John/65), Janko (Landzaat/84), Chadli.

VVV-Venlo: Begois, Timisela, De Regt, Yoshida, Kruysen, Tóth (Ojo/60), Leemans, Vujicevic, Musa (Uchebo/46), Boymans, Cullen (Chula/85).

FC Twente - VVV-Venlo 2-1, 0-1 De Regt (3), 1-1 Brama (30), 2-1 John (83), Arbiter: Wiedemeijer, Geel: Rosales, Buysse (FC Twente), Boymans, Uchebo, Vujicevic (VVV-Venlo)

Bronnen: TVOost, FCTwente.nu