Uitblinker FC Twente weet zijn ploeg niet de winst te bezorgen

Vannacht begon Jesus Corona in de basis bij Mexico, dat speelde tegen Bolivia. Bondscoach Herrera gaf aan dat hij de Gold Cup belangrijker vindt dan de Copa America, en nam daarom een aangepaste selectie mee naar dit toernooi. Twente-aanvaller Corona speelde een zeer sterke wedstrijd, maar dat heeft de ploeg uiteindelijk niet kunnen helpen.

Jesus Corona wist er niet in te slagen om de score te openen voor de Mexicanen, die momenteel deelnemen aan de Copa America. Mexico speelde veel sterker en overtuigender, en creëerde zo ook een aantal kansen in de eerste helft. Maar toch was het Bolivia die aan het einde van de eerste helft de beste kans kreeg om de score te openen.

[google] In de tweede helft zette Mexico aan tot het openen van de score, en ging een penalty aan de neus van de Mexicanen voorbij, maar de wedstrijd over de streep trekken is niet gelukt. Het bleef 0-0.

Chili, waar Felipe Gutierrez plaatsnam op de bank, staat nu bovenaan in Groep A, het heeft drie punten. Mexico en Bolivia hebben beiden maar één punt. Onderaan in groep A staat het puntloze Ecuador.