FC Twente Nieuws

Uitnodiging ledenvergadering Twente, Verenigt! op 8 januari 2019

Uitnodiging ledenvergadering Twente, Verenigt! op 8 januari 2019

Na een lange radiostilte is er weer nieuws rondom Twente, Verenigt. De ledenvereniging nodigt haar leden uit voor een vergadering op dinsdag 8 januari 2019. De vergadering zal plaatsvinden in de TOS lounge en beginnen om 20:00 uur. Tijdens de vergadering zal het nieuwe bestuur worden gepresenteerd.

Hierbij nodigen wij u van harte uit voor onze algemene ledenvergadering van Twente, verenigt! die gehouden wordt op dinsdag 8 januari a.s. vanaf 20.00 uur. De ledenvergadering zal dit jaar plaatsvinden in de TOS Lounge in de Grolsch Veste. De agenda van de vergadering wordt zo spoedig mogelijk toegezonden.

Aanmelden
Wij nodigen u van harte uit om bij deze ledenvergadering aanwezig te zijn. Op dit moment zijn we druk bezig met het programma. Een definitief agendapunt is de voordracht en benoeming van een nieuw bestuur voor Twente, verenigt!. Om praktische redenen vragen wij u zich aan te melden voor de Ledenvergadering, dat kan via deze link.

Nieuw bestuur Twente, Verenigt!
Eén van de redenen waarom de datum voor de ledenvergadering op zich liet wachten, is het instellen van een nieuw bestuur voor Twente, verenigt!. De afgelopen maanden heeft er een sollicitatieprocedure plaatsgevonden en daar hebben veel kandidaten op gereageerd. Met veel kandidaten zijn gesprekken gevoerd en dit heeft ervoor gezorgd dat wij op korte termijn de kandidaten voor het nieuwe bestuur in een aparte nieuwsbrief aan u zullen voorstellen. We zijn blij verrast met de kwaliteit van deze kandidaten.

Met vriendelijke groet,
Bestuur Twente, verenigt!

Mark Rouwhorst en Henri Boers
Stichtingsbestuurders op voordracht van Twente, verenigt!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties