Update: Topper Ajax Vrouwen - FC Twente Vrouwen wordt dinsdagavond hervat

Vanavond stond de topper tussen Ajax Vrouwen en FC Twente Vrouwen op het programma. Voorafgaand aan de wedstrijd was het verschil op de ranglijst drie punten in het voordeel van de Amsterdammers. Met een beter doelsaldo had de ploeg van Tommy Stroot genoeg aan een overwinning.[google]

Ondanks de sneeuwval werd het veld in Amsterdam goedgekeurd en werd er om 19:30 uur afgetrapt. Vlak voor rust kwam de thuisploeg op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Van Lunteren. Dit was tevens de ruststand. Na rust besloot de scheidsrechter het duel te staken omdat het veld steeds slechter bespeelbaar werd door de aanhoudende sneeuw.

De tweede helft zal op een nader te bepalen datum worden ingehaald.

Update: De tweede helft zal aankomende dinsdag om 19:30 uur worden hervat op De Toekomst in Amsterdam.