Twente Insite

FC Twente Nieuws

Vak-P in diepe rouw: “Wij als supporters zijn hem veel dank verschuldigd”

Vak-P in diepe rouw: “Wij als supporters zijn hem veel dank verschuldigd”

Dinsdagochtend werd bekend dat Dik Wessels op 71-jarige leeftijd is overleden. Wessels had een grote liefde voor FC Twente en redde de club uit Enschede enige tijd geleden met een garantstelling van acht miljoen euro. Supportersvereniging Vak-P is in diepe rouw door het nieuws.

“Zowel voor de regio, de club als Vak-P is dit een enorm verlies”, laat bestuurslid Meppelink weten in gesprek met de TC Tubantia. “Dik Wessels was al jaren lid van Vak-P, wij als supporters zijn hem veel dank verschuldigd. Hij is de redder van FC Twente geweest. Zonder Wessels had de club niet meer bestaan.”

“Jaren geleden is Wessels wel eens in het home geweest bij ons, toen er iets speelde met een lening aan Vitesse”, vervolgt Meppelink. “Dat is allemaal goedgekomen. Natuurlijk werd er bij supporters altijd naar Wessels gekeken voor het geld, maar hij had ook gewoon een warm gevoel voor de club. Wij als Vak-P zullen het overlijden van Wessels de eerstvolgende thuiswedstrijd dan ook niet onopgemerkt voorbij laten gaan”, besluit hij.

We zijn benieuwd naar jouw mening

error: Copyright FC Twente Insite