VAN BINNENUIT | Nagenieten van de heerlijke 3-1 zege op AZ

Het was donderdagavond opnieuw een geweldige avond in de Grolsch Veste. Na het gelijkspel tegen Ajax en de overwinning op FC Utrecht, werd er deze keer met 3-1 gewonnen van AZ. De doelpunten kwamen op naam van Van Wolfswinkel, Rots en Limnios. Voor de Griek was het zijn eerste doelpunt in dienst van de Tukkers.

Het duurde niet lang voordat de supporters konden juichen. Al binnen een minuut was het Van Wolfswinkel die op aangeven van Vlap de 1-0 scoorde. Ook Sadílek was wederom belangrijk door Vlap op fraaie wijze weg te sturen.

De 2-0 kwam totaal voor rekening van Daan Rots. De jongeling uit Groenlo ontfutselde de bal bij de matig spelende Letschert en bleef koel oog in oog met de doelman van AZ. Het was zijn tweede eredivisiegoal.

Het bleef lang spannend in de Grolsch Veste, maar in de blessuretijd was het de Griekse aanvaller Limnios die de wedstrijd definitief in het slot gooide door de 3-1 te scoren. Een belangrijke rol was weggelegd voor invaller Misidjan die na een corner zijn tegenstander voor schut zette, de zestien in kon lopen en de bal perfect gaf op Limnios.