Twente Insite

FC Twente Nieuws

Van den Goorbergh en Niënhuis blijven FC Twente trouw en tekenen bij

Van den Goorbergh en Niënhuis blijven FC Twente trouw en tekenen bij

De 20-jarige Cheyenne van den Goorbergh en de 17-jarige Lois Niënhuis hebben vandaag hun contract verlengd bij FC Twente. Het goede nieuws volgt nadat eerder vandaag Kika van Es FC Twente verliet voor de grote concurrent Ajax. Beide dames zijn in hun nopjes met de contractverlenging. Dit laten ze weten op de clubwebsite van FC Twente.

Van den Goorbergh: “Dit seizoen heb ik het ontzettend naar mijn zin gehad bij FC Twente Vrouwen, de eerste wedstrijd begon ik als wissel en direct daarna heb ik als basisspeelster een bijdrage geleverd dit seizoen. FC Twente is een topclub in de Eredivisie Vrouwen en ik wil mij hier dan ook graag verder ontwikkelen. Ook dit jaar wil ik met het team weer meespelen om het kampioenschap. Persoonlijk hoop ik dat ik ook komend seizoen weer kan laten zien waarom ik in de basis hoor te staan.”

Lois Niënhuis: “Ik ben blij dat ik nu de echte overstap naar FC Twente Vrouwen kan maken, het afgelopen seizoen trainde ik mee en sloot ik aan bij de oefenwedstrijden. Vanaf komend seizoen maak ik echt officieel onderdeel uit van de selectie. Dat betekent ook dat ik in Hengelo bij teamgenoten ga wonen. Ik wil mijzelf verder blijven ontwikkelen en ik denk dat FC Twente Vrouwen voor mij de beste keuze is om dat te bewerkstelligen.”


Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op