Twente Insite

FC Twente Nieuws

Van Halst balt z’n vuist: “We komen altijd terug!”

Van Halst balt z’n vuist: “We komen altijd terug!”

Sinds de beroepscommissie van de KNVB besloot dat FC Twente haar licentie mocht behouden maakt de club goede stappen. Zowel beleidstechnisch als sportief. De ploeg eindigde de eerste seizoenhelft op een knappe zevende plek en direct nadat op 21 december FC Twente definitief terugkeerde in de veilige categorie 2 van het licentiesysteem, bereikt de club een akkoord met Oussama Assaidi. De komst van de 17-voudig Marrokkaans international was de kers op de taart na een turbulent 2016. Toch is er voor de club nog veel te winnen zo laat Jan van Halst vanavond weten tijdens de nieuwjaarsreceptie.

“Ondanks alle positieve ontwikkelingen Het is duidelijk dat FC Twente een grote verantwoordelijkheid heeft –en ook voelt– om verder te werken aan het vertrouwensherstel. Dat zijn we aan u allen verplicht. En dat gaat ook lukken. De afgelopen periode heeft ons niet alleen geleerd dat de regio Twente zich in moeilijke tijd van haar beste kant laat zien, maar zeker ook dat wij als club nooit meer mogen vergeten waar we vandaan komen.”

“In onze visie staat ‘GEWOON doen’ centraal. Het is een hartstochtelijke oproep van onze eigen achterban aan HUN eigen club FC Twente. Vergeet niet dat ruim 70 interviews met onze achterban de basis zijn van onze beleidsvisie. De boodschap is luid en duidelijk ontvangen. Wij weten wat ons te doen staat. Dus zullen wij informatie met u blijven delen, u informeren, u betrekken en u deelgenoot maken van onze keuzes en onze afwegingen, zodat wij met elkaar één krachtig team zijn en blijven. Binnen en buiten de lijnen. En dan kan de scheidsrechter een keer tegen zitten, het weer slecht zijn, het veld nauwelijks bespeelbaar, we worden misschien een keer uitgefloten, of een keer van achteren getackeld…. Maar als we elkaar overeind blijven helpen, met zijn allen blijven knokken zoals we de laatste maanden hebben gedaan, komen we altijd terug! En zullen we meer en meer gaan winnen. En ik weet uit eigen ervaring: Op karakter winnen geeft de meeste voldoening.”

Laat wat van je horen

*