Twente Insite

FC Twente Nieuws

Van Halst en Verbeek gaan in op eis Twente, Verenigt!

Van Halst en Verbeek gaan in op eis Twente, Verenigt!

Zondagavond kwam ledenvereniging Twente, Verenigt! met een duidelijk statement richting de RvC, Van Halst en Verbeek. In het statement eiste TV dat Gertjan Verbeek en Jan van Halst niet meer aanschuiven bij televisie programma’s en zich voor de honderd procent inzetten voor het lijfsbehoud van de club. Van Halst laat op de clubwebsite weten gehoor te even aan de eis van TV. Zowel Verbeek als Van Halst schuiven dit seizoen niet meer aan bij televisie programma’s.

“Alles wat je nu doet wordt in een negatief daglicht geplaatst, en dat begrijpen wij heel goed. We hebben ook afgesproken om dat niet meer te doen de rest van het seizoen, dus dat doen we dan ook niet meer. Maar we moeten uitkijken met z’n allen om niet in het negativisme terechtkomen.”

“Weet in ieder geval één ding. Hier wordt zeven dagen per week, met bijna alle slapeloze uurtjes erbij bijna 24 uur per dag gewerkt om de club in de eredivisie te houden. Dat geldt voor Gertjan, dat geldt voor de rest van de staf, dat geldt voor de spelers, de medewerkers en ook voor mij”, besluit Van Halst strijdvaardig.

2
Reageer op dit artikel

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Bartjenspilintnet Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Bartjens
Gast
Bartjens

Meestal…… vaak…….soms, kan je het niet voor iedereen goed doen Pilint(zij)net. Het belangrijkste is dat er wat met advies gedaan wordt. Nog 7 wedstrijden nog 21 punten te halen kww.

pilintnet
Gast
pilintnet

oh ze zijn er nu zelf ook achter dat het echt niet kan dat ze die prietpraat op tv verkondigen ,naar mijn weten heeft dat niks met voetbal te maken en het is wachten dat het botst met de media en de clubmensen,maar het het is al te laat om het nog goed te maken .wat een puinhoop is het geworden.