Twente Insite

FC Twente Nieuws

Van Halst onder druk: “Alle ingrediënten voor een ontslag van Verbeek zijn aanwezig”

Van Halst onder druk: “Alle ingrediënten voor een ontslag van Verbeek zijn aanwezig”

De druk op trainer Gertjan Verbeek heeft na afgelopen weekend een hoogtepunt bereikt. De oefenmeester die in oktober zijn droom uit zag komen door hoofdtrainer te worden bij FC Twente, lijkt het nieuwe mikpunt te zijn geworden van de supporters. Niet alleen om de sportieve prestaties, maar vooral zijn televisie optreden van afgelopen zaterdag werd hem niet in dank afgenomen.

Ledenvereniging Twente, verenigt! kwam afgelopen zondag dan ook met de eis dat Verbeek en Van Halst per direct stoppen met hun TV snabbels bij FOX Sports en Ziggo om zich volledig te richten op FC Twente. Ook laatstgenoemde ligt zwaar onder vuur want hij was verantwoordelijk voor het samenstellen van de selectie en het misschien toch iets te voorbarige ontslag van René Hake.

“Technisch directeur Jan van Halst zit figuurlijk met de handen in het haar”, zo schrijft journalist Jeroen Kapteijns van de Telegraaf. “Gevoegd bij de slechte werksfeer die de weinig tactvolle Verbeek onderhoudt met veel leden van technische, medische en begeleidingsstaf en de groeiende weerstand binnen de spelersgroep tegen de trainer zijn alle ingrediënten voor een ontslag aanwezig. Maar voor de tweede keer in een seizoen een trainer aan de dijk zetten, is nogal een stap en zeker geen reclame voor het beleid van Van Halst zelf. Nog los van de financiële consequenties, die zo’n tweede rigoureuze ingreep heeft voor het ternauwernood van de ondergang geredde FC Twente. Al vallen die weer in het niet bij de financiële consequenties die voortvloeien uit degradatie.”

Wat moet er volgens jou gebeuren bij FC Twente?

Foto: Orange Pictures

4
Reageer op dit artikel

avatar
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Twente fanRichardLeenardDe Fles Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Twente fan
Gast
Twente fan

Met alle geweld moest Verbeek komen en nu over omslag praten laat die man zijn seizoen afmaken

Richard
Gast
Richard

Niet ontslaan non actief wel allebei laat een vd assistenten het maar doen.
Verbeek is echt veels te eigenwijs bha als hij niet per direct stopt vrees ik het ergste. Van hooijdonk zei gisteren terecht allemaal bv tjes binnen twente.

De Fles
Gast
De Fles

Haal Ron jans maar binnen.
En laat van Halst en Verbeek maar toe kijken hie Ron Jans het aanpakt.
Had Fctwente gelijk moet doen om Ron Jans binnen te halen.
Maar goed ben er Zaterdag weer bij.

Leenard
Gast
Leenard

Verbeek en van der Halst ontslaan, we staan er financieel gezien al niet zo best op. Dan zijn de problemen nog groter, lijkt mij niet slim!!!!