Twente Insite

FC Twente Nieuws

Van Halst stelt supporters gerust: FC Twente valt niet om bij degradatie

Van Halst stelt supporters gerust: FC Twente valt niet om bij degradatie

Na de nederlaag tegen Heracles en de onverwachte winst van Willem II op PSV, is de kans klein dat FC Twente het gat met de veilig plek vijftien weet te dichten. Toch blijft technisch- en commercieel directeur Jan van Halst hoop houden.

“Voor een veilige plek zullen we een serie neer moeten zetten. Tot nu toe valt het steeds net verkeerd, maar we blijven hopen op de ommekeer. Uiteindelijk gaat het erom dat we in de Eredivisie blijven. Desnoods via de play-offs, al weet ik ook dat dat een zenuwengedoe is.”

Mocht FC Twente onverhoopt toch degraderen naar de JUpiler League dan betekent dit niet het einde van de club. “Inmiddels hebben we beter inzichtelijk wat het met zich mee zou brengen. We hebben een tweesporenbeleid voor de langere termijn. Als het onverhoopt toch degradatie wordt, dan zullen we met meerdere partijen in gesprek moeten om de club overeind te houden. We hebben inmiddels doorgerekend hoe we dan toch door kunnen”, besluit Van Halst in gesprek met Kapteijns van de Telegraaf.

Reacties

  1. Ik ben benieuwd hoe hij dat ziet klaar te spelen, alleen op technisch vlak val je in een enorm gat.
    Geen tweede elftal waar je uit kunt putten om van de jeugd maar te zwijgen.
    Mocht Twente degraderen zie ik het heel beroerd in.

  2. Freddy zegt:

    Mochten we desgraderen,probeer dan maar voor elkaar te krijgen, dat we onze thuiswedstrijden gewoon op zaterdag of zondag mogen spelen,scheelt je enorm veel bezoekers. Niet geschoten is altijd mis.

We zijn benieuwd naar jouw mening

error: Copyright FC Twente Insite