Twente Insite

FC Twente Nieuws

Van Halst weigert functie neer te leggen na ontslag Hake

Van Halst weigert functie neer te leggen na ontslag Hake

Woensdagochtend werd bekend dat René Hake niet langer hoofdtrainer bij FC Twente is. De oefenmeester blijft nog wel werkzaam bij de club, maar dan in een andere rol. Technisch en commercieel directeur Jan van Halst ligt bovendien ook al enige tijd onder vuur, echter is hij niet van plan om zelf één van de petten af te staan.

“Erik Velderman en ik zijn aangesteld om deze club vanaf vorig jaar zomer, de meest dramatische periode uit de clubgeschiedenis, terug te brengen naar de subtop op een financieel gezonde wijze”, laat Van Halst weten in gesprek met RTV Oost. “Daar houden we elkaar aan vast. Ondanks deze vervelende beslissingen moeten we heel veel moeilijke en lastige en vervelende beslissingen nemen. Vaak achter de schermen. Dit is dan voor de schermen, maar we denken dat het uiteindelijk gaat lukken.”

Van Halst blijft erbij dat hij beide functies kan blijven uitoefenen. “In deze fase is deze constructie prima”, vervolgt hij. “Ik wist al dat ze bij mij zouden komen. Over heel veel verschillende zaken. En dat wist ik ook toen ik aan deze klus begon. En dat hoort erbij om uiteindelijk het doel te bereiken om FC Twente weer terug te brengen naar de subtop. We blijven gewoon doorgaan. En wat betreft de toekomst: dat zien we dan wel”, aldus Van Halst.

1
Reageer op dit artikel

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
voetballiefhebber Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
voetballiefhebber
Gast
voetballiefhebber

Ben het eens met Jan Van Halst. Als je vaak bij de training bent wezen kijken, zie je dat Hake en ook zijn assistent die het nu tijdelijk overneemt geen persoonlijkheid heeft, Hake zou net zo goed tussen de oudere supporters kunnen staan die tijdens de training langs de lijn staan. Zie maar de intensiteit van werken tijdens de training van Zyech onder Hake en de intensiteit van werken van Zyech onder Bos bij Ajax. (wereld van verschil) Hake en fc Twente hebben vorig seizoen geluk gehad dat het klikte met de jongens van Manchester City. Daar is iedereen beter… Lees verder »