Twente Insite

FC Twente Nieuws

Van Hooijdonk haalt keihard uit naar Verbeek: “Allemaal stoer, maar dan heb je een plaat voor je hoofd”

Van Hooijdonk haalt keihard uit naar Verbeek: “Allemaal stoer, maar dan heb je een plaat voor je hoofd”

Pierre van Hooijdink heeft keihard uitgehaald naar FC Twente trainer Gertjan Verbeek. Dit deed hij tijdens de wekelijkse uitzending van Studio Voetbal waar hij te gast was als analist. De voormalig Oranje international ergerde zich blauw aan het feit dat Verbeek zaterdagavond weer op TV verscheen als analist bij FOX Sports.

“Ik kwam hem weer tegen zaterdagavond tijdens het zappen. Ik zou me als FC Twente supporter daar druk om maken.” Egberts: “Verbeek zegt: ik loop nergens voor weg.” Van Hooijdonk: “Dat is allemaal heel stoer, maar hij wordt betaald om het eerste van FC Twente te coachen, te trainen en te zorgen dat die club in de eredivisie blijft. Als je dan één keer sinds oktober hebt gewonnen dan vind ik dat je een klein plaatje voor je hoofd hebt.”

Eerder die avond kwam ook ledenvereniging Twente, Verenigt! (TV) al met een statement omtrent de televisie optredens van Gertjan Verbeek, maar ook die van technisch- en commercieel directeur Jan van Halst. Daarnaast wenst TV een onafhankelijk onderzoek van de Raad van Commissarissen. Om het statement te lezen, klik hier.

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op