Twente Insite

FC Twente Nieuws

Van Leeuwen duidelijk: “Voor FC Twente de enige manier om van schulden af te komen”

Van Leeuwen duidelijk: “Voor FC Twente de enige manier om van schulden af te komen”

Nadat FC Twente dinsdagavond een akkoord bereikte met de gemeente Enschede en investeerders, is er weer geld beschikbaar om nieuwe spelers aan te trekken. Technisch directeur Ted van Leeuwen staat nu voor de loodzware opgave om een sterk elftal op te bouwen voor de club uit Enschede, om zo promotie naar de eredivisie op korte termijn veilig te stellen.

“Toen ik kwam had ik een prachtige lijst”, vertelt Van Leeuwen in gesprek met RTV Oost. “Ik wilde een aantal geroutineerde spelers hebben, maar ook een aantal groeibriljanten, zoals ooit Ünal bijvoorbeeld was. Die kunnen in twee jaar tijd bedragen van tussen de zes en vijftien miljoen euro opbrengen. Dat is voor FC Twente de enige manier om ooit van de schulden af te komen.”

“Van deze categorie spelers is al wel een deel verdampt, die zijn naar elders”, weet Van Leeuwen. “Een aantal wil nog. Er is in ieder geval één ding duidelijk: of je nu in Nederland of in Zuid-Spanje bent, FC Twente kent iedereen. FC Twente is absoluut een naam en gewoon de vierde club van Nederland”, aldus Van Leeuwen.

Sluit je aan bij Pure Energie en krijg een FC Twente shirt kado!
Onze hoofdsponsor Pure Energie heeft een mega actie voor alle supporters van FC Twente. Nieuwe klanten krijgen een gratis FC Twente shirt én een kadobon t.w.v. maximaal €200 euro! Klik op de banner voor meer informatie!

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op