FC Twente Nieuws

Van Leeuwen in z'n nopjes met eerste aanwinst van 2020

Van Leeuwen in z'n nopjes met eerste aanwinst van 2020

Vandaag werd de overgang van Giovanni Troupée naar FC Twente officieel afgerond. Zaterdag werd bekend dat FC Twente en FC Utrecht et eens waren geworden over een huurperiode van een half seizoen. Reden voor De 21-jarige back om afgelopen weekend ook zelf af te reizen naar Enschede.

Vandaag werden de handtekeningen gezet door Troupée en Ted van Leeuwen. De technisch directeur is blij met de komst van de geboren Amsterdammer die de concurrentiestrijd aan moet met Paul Verhaegh.

“We zijn blij dat we Giovanni Troupée aan de selectie kunnen toevoegen", zo laat Van Leeuwen weten op de clubwebsite. "Giovanni is een offensieve vleugelverdediger die direct inzetbaar is en ons meer opties biedt op de back-posities.”

[google]

Er is niet gesproken over een optie tot koop. Troupée heeft bij FC Utrecht nog een doorlopend contract tot medio 2021. Mocht FC Twente hem definitief over willen nemen dan zal het een transfersom moeten betalen. Hier is in de huidige financiële situatie geen geld voor.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties