Van Leeuwen scoort hattrick in seizoensouverture Onder21

FC Twente/Heracles Academie Onder21 is zaterdag goed begonnen aan het nieuwe seizoen. Op eigen grond kregen de Tukkers de leeftijdsgenoten van NAC Breda op bezoek. Na 90 minuten stond er de stand van 6-2 op het scorebord. Door de overwinning staat Onder21 nu bovenaan in de Divisie 2A.

Al na vier minuten was het raak voor de Tukkers. Olaf Kok lette bij een vrije trap goed op en tikte de bal tegen de touwen. Vervolgens was het aan Thijs van Leeuwen de beurt om zijn rekening te openen. De aanvaller scoorde voor rust zowel de 2-0, als de 3-0. Vlak voor rust deed NAC nog wat terug met de 3-1.

Na rust ging Van Leeuwen door met scoren. In de 54e minuut maakte hij zijn hattrick compleet. Niet veel later waren het de Brabanders die terugkwamen op 4-2. Maar door doelpunten van Kok en Bostdorp bouwden de Tukkers verder uit naar 6-2. Daardoor doet het jeugdteam wat het moet doen in de strijd om promotie naar de Divisie 1.