Twente Insite

FC Twente Nieuws

Van Staa: “Ze hebben te weinig kunnen brengen en terecht verloren”

Van Staa: “Ze hebben te weinig kunnen brengen en terecht verloren”

De verloren wedstrijd tegen TOP Oss werd ook tijdens de uitzending van De Oosttribune aandachtig besproken. Jan van Staa liet in het programma van RTV Oost weten dat hij vond dat FC Twente te weinig heeft gebracht over 90 minuten.

De voormalig scout van FC Twente liet in de uitzending weten dat hij het terecht vindt dat FC Twente het duel verloor. “Het wordt lastig om van dit soort tegenstanders te winnen. De aansluitingstreffer kwam dan nog en ze hadden pech met die bal op de paal. Maar al met al hebben ze over 90 minuten te weinig kunnen brengen en hebben ze verdiend verloren”.

Gerard Somer, voormalig voetballer van Go Ahead Eagles, reageerde ook tijdens de uitzending. “Van de kleintjes moet je gewoon winnen, maar die komen ook naar Twente toe. Het grote FC Twente met 26.000 toeschouwers. Voor hen is het ook een entourage die zij niet gewend zijn. Dat geeft ook een bepaalde stimulans”, zegt hij. “Als je een verdedigende instelling hebt en FC Twente staat daar niet boven, dan krijg je problemen. En ik denk dat FC Twente in de toekomst nog wel een aantal van dat soort problemen krijgt”, aldus Somer.

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op