Twente Insite

FC Twente Nieuws

Van Wissing plaatst vraagtekens: “Denk dat hij het niet eens zo slecht heeft gedaan”

Van Wissing plaatst vraagtekens: “Denk dat hij het niet eens zo slecht heeft gedaan”

FC Twente heeft woensdagochtend bekendgemaakt dat René Hake niet langer de geschikte man voor de positie van hoofdtrainer is. Beide partijen hebben in onderling overleg overeenstemming bereikt over het feit dat de 54-jarige Drent een andere functie binnen de club moet gaan bekleden. Clubwatcher Tijmen van Wissing vraagt zich af of de clubleiding hiermee de juiste beslissing heeft genomen.

“Ik denk dat Hake de boel nog wel op de rit had kunnen krijgen”, vertelt Van Wissing tegenover RTV Oost. “De laatste twee thuiswedstrijden wekten toch voldoende vertrouwen. En als je je beseft dat de halve selectie aan het begin van het seizoen nog niet eens fit was, dan denk ik dat Hake het nog niet eens zo heel slecht heeft gedaan.”

“Je zou je ook kunnen afvragen of Jan van Halst hem niet heeft opgezadeld met een dramatische en te onevenwichtige selectie”, vervolgt Van Wissing. “Ik zeg niet dat hij weg moet, maar hij heeft te veel petten op. Er liggen zoveel dossiers op tafel. Je kunt niet de hele club gaan runnen, zeker niet na de erfenis van Munsterman en Van der Laan. Van Halst moet niet te veel hooi op zijn vork nemen”, besluit hij.

2
Reageer op dit artikel

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
J.S.Jankees Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
J.S.
Gast
J.S.

Het gaat om de timing. Waarom moest hij nu op staande voet “ontslagen” worden? Er is niemand die de positie van Hake ter discussie stelde. Met de komende thuiswedstrijden voor de boeg had men dat echt wel kunnen afwachten. Of speelde op de achtergrond wat anders?

Jankees
Gast
Jankees

Dus het slome, ongeïnspireerde spelen van de spelers heeft te maken met het niet fit zijn aan het begin van het seizoen? Kennelijk kunnen de heren de motivatie niet opbrengen om in uitwedstrijden een paar stappen harder te lopen. Daar is een trainer wel degelijk verantwoordelijk voor.