Twente Insite

FC Twente Nieuws

Velderman blij met aanstelling Rutten: “De fysieke afstand zien wij niet als een probleem”

Velderman blij met aanstelling Rutten: “De fysieke afstand zien wij niet als een probleem”

FC Twente heeft met de aanstelling van Fred Rutten de openstaande functie in de Raad van Commissarissen ingevuld. Rutten wordt toezichthouder en zal zich met name bezig gaan houden met de technische zaken binnen de club. Algemeen directeur Erik Velderman is blij met de terugkeer van Rutten bij de club. Al is het op afstand.

“De fysieke afstand zien wij niet als een probleem”, zo laat Velderman weten in gesprek met Ten Voorde van de TC Tubantia. “Het is mooi dat Fred FC Twente wil adviseren in de RvC. Zijn kennis en ervaring zijn welkom.”

FC Twente benaderde Rutten in eerste instantie voor de rol als technisch directeur, maar deze legde hij naast zich neer. Velderman is nog altijd op zoek naar een geschikte kandidaat en vorige week dook plots de naam van Ted van Leeuwen op. Momenteel is Van Leeuwen nog in dienst bij het Deense Esbjerg, maar hier zou hij volgens de Deense pers niet goed kunnen aarden.

Dat de naam van Ted van Leeuwen wordt genoemd is verklaarbaar. Hij kent FC Twente, werkte in het verleden succesvol samen met Fred Rutten bij Vitesse en haalde Marino Pusic in 2015 naar Enschede. Laatstgenoemde wordt door de club gezien als de ideale man om FC Twente weer terug te brengen naar de eredivisie.

1
Reageer op dit artikel

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
JPE Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
JPE
Gast
JPE

EEN GOED BEGIN NU NOG TED SAMEN MET HOOFD SCHOUTING EVERT BLEUMING