Twente Insite

FC Twente Nieuws

Velderman terug van vakantie: “Met een knoop in de maag naar het werk”

Velderman terug van vakantie: “Met een knoop in de maag naar het werk”

Maandagochtend is directeur Erik Velderman weer aan de slag gegaan bij FC Twente, laat clubwatcher Leon ten Voorde weten via zijn Twitter. De afgelopen weken was de financiële man van de Tukkers afwezig vanwege zijn vakantie. Volgens Ten Voorde is niet iedereen blij met de terugkeer van Velderman.

“Bij Twente gaan er vandaag een heleboel mensen met een knoop in de maag naar het werk, want de directeur is terug van vakantie. En dat is geen grap”, schrijft de clubwatcher van De Twentsche Courant Tubantia in zijn Tweet.

De tweet viel niet bij iedereen in goede aarde en de journalist krijgt dan ook de nodige kritiek te verwerken op Twitter. Waarop Ten Voorde kort en bondig reageert. “Het is niet anders en het is de waarheid.” De laatste tijd is er sprake van meer kritiek op Velderman, zo was een muur op het trainingscomplex recentelijk beklad met de tekst ‘Velderman rot op’.

Sluit je aan bij Pure Energie en krijg een FC Twente shirt kado!
Onze hoofdsponsor Pure Energie heeft een mega actie voor alle supporters van FC Twente. Nieuwe klanten krijgen een gratis FC Twente shirt én een kadobon t.w.v. maximaal €200 euro! Klik op de banner voor meer informatie!

9
Reageer op dit artikel

avatar
9 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
ReneGerritSteveArjanFrans Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Rene
Gast
Rene

Het is en blijft een walgelijke vent!!!!

Gerrit
Gast
Gerrit

Na de miljoenen kostende pootzagerij rond schreuder heeft deze gek weer een nieuw slachtoffer gevonden. Benieuwd hoeveel dit weer gaat kosten. Wie snoert deze randdrbiel de mond?

Steve
Gast
Steve

Tja er zal altijd wrijving zijn. Velderman zijn taak is zorgen dat iedereen binnen de financiën blijft. Dan ben je niet populair het is wel belangrijk.

Arjan
Gast
Arjan

Dhr. ten Voorde schept er inderdaad aardigheid in om continu te blijven stoken en heeft geen enkele journalistieke inbreng meer. Wordt het niet eens een keer tijd om deze man op zijn functioneren te beoordelen zoals hij met andere personen ook doet?

Frans
Gast
Frans

Zoals vaker gezegd heb. En maar stoken en maar stoken. Ten Voorde is voortdurend uit op gedoe. Heeft-ie weer wat te schrijven.

Tukkerpower
Gast
Tukkerpower

Het seizoen is nog niet begonnen en het gewroet van die Jan Lul begint alweer. Kan iemand die klootzak een stadionverbod opleggen misschien.? Hooligans en onruststokers zijn niet langer welkom , ook niet als ze een perskaart hebben.

Gert
Gast
Gert

Suggestieve mededelingen met een hoog sensatie gehalte.Nut 0,0.

Fckannoniem
Gast
Fckannoniem

Dat hij in deze tijd nog op vakantie gaat terwijl er nog zoveel zaken te doen zijn. Belachelijk! En dan kunnen jullie wel zeggen van die man verdient ook een vakantie, maar laat hem dan op een ander moment gaan en met het salaris wat hij verdient kan hij best wel een vakantie overslaan en zich gaan inzetten voor twente.

Hendrik
Gast
Hendrik

Ach Ja; Leon heh