Twente Insite

FC Twente Nieuws

Verbeek en Van Halst weigeren te reageren op eis Twente, Verenigt en wijzen naar de RvC

Verbeek en Van Halst weigeren te reageren op eis Twente, Verenigt en wijzen naar de RvC

Zowel Jan van Halst als Gertjan Verbeek willen vandaag niet reageren op de eis van Twente, Verenigt! Gisteren kwam de ledenvereniging met een duidelijk statement waarin werd geëist dat het clubbelang voorop werd gesteld en de heren vanaf heden niet meer als analist aan gaan schuiven bij voetbalprogramma’s. In plaats daarvan werd gesommeerd de vrije tijd in de noodlijdende club te steken. Van Wissing van RTV Oost belde vanmorgen met FC Twente voor een reactie, maar deze kreeg hij niet. Dit zei hij tijdens de uitzending van de Oosttribune.

“Ik vroeg Peters (perschef FC Twente, red.) van morgen of Van Halst of Verbeek nog gingen reageren vandaag. Ze zijn toch heel vaak op de buis dus misschien wilden ze vandaag ook wel weer een camera voor de snuit. Daar genieten ze allebei wel van. Maar in dit geval vinden ze dat het aan de Raad van Commissarissen is.”

“Het betreft dan René Takens die de voorzitter is. Wat hij met voetbal heeft weet ik niet. Ik heb die man nog nooit gezien in het voetbalstadion. Bernard Fransen is verantwoordelijk voor het technische beleid bij de RvC. Die is vijf jaar voorzitter geweest van de amateur tak van de KNVB. Dus die heeft wel veel ervaring op dat vlak. Die zal wel enige technische know-how hebben op voetbalgebied. Maar of hij nu kan beoordelen of Verbeek de juiste man is. En op dit moment met alle achtergronden met al die aankopen die zijn gedaan en als die sores die al is geweest dit seizoen. Er wordt nu wel een behoorlijke druk uitgevoerd op de RvC door een paar supporters. Ik ben benieuwd hoe ze gaan reageren.”

Van Losser eindigt het onderwerp met een stoot onder de gordel. “Van Halst wil dus niet reageren. Maar woensdagavond Champions League avond bij Ziggo wel. Dat is ook meer zijn niveau”, besluit de presentator van het RTV Oost praatprogramma.

4
Reageer op dit artikel

avatar
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
pilintnetRobbieTukkerpowerToet Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
pilintnet
Gast
pilintnet

tja van hals zij nog we gaan niet over een nacht ijs ,we hebben er lang en goed over nagedacht om verbeek vast te leggen maar toch niet lang genoeg ze hadden het niet toe moeten laten om ook nog op tv te verschijnen wie doe je daar eigenlijk een plezier mee je staat onderaan en je wilt dan vertellen hoe het moet ongelooflijk toch?

Tukkerpower
Gast
Tukkerpower

Hoe van Wissing ineens in van Losser verandert is mij niet geheel duidelijk.

Toet
Gast
Toet

Zijn de spelers ook 24/24 en 7/7 in touw voor de club dan? Zij die het moeten doen zijn ook wel eens met iets anders bezig…

Robbie
Gast
Robbie

Precies! Dat gezeik en gezeur leidt alleen maar tot (meer) onrust in de toko. En wanneer er al bepaalde afspraken zijn gemaakt voor TV, dan siert het mn Verbeek dat hij ze nakomt en daar gaat zitten na wederom een verliespartij.