Verbeek grijpt net naast stunt tijdens debuut in Australische A-League

Voor Gertjan Verbeek stond vandaag zijn eerste Australische competitiewedstrijd op het programma met Adelaide United. De oefenmeester trof met de regerend kampioen Sidney FC direct een loodzware tegenstander. Zijn ploeg leek af te stevenen op een stunt, maar stond na afloop van de wedstrijd toch met lege handen.

De ploeg van Verbeek startte slecht aan de wedstrijd. Nog voor het eerste half uur verstreken was, stond de ploeg met 2-0 achter. Een minuut voor rust wist zijn ploeg de aansluitingstreffer te scoren hetgeen hoop gaf voor de tweede helft.

Na de thee duurde het slechts zes minuten tot Adelaide United de gelijkmaker scoorde. Toen de ploeg van Verbeek in de 57e minuut met 10 man verder moest werd het lange tijd billenknijpen. Even leek er een stunt in te zitten, echter duurde de wedstrijd net drie minuten te lang. In de 87e minuut scoorde Sidney FC alsnog de winnende 3-2.