Twente Insite

FC Twente Nieuws

Verbeek hoopt op Maher: “Wat er gebeurt, hangt ook van PSV af”

Verbeek hoopt op Maher: “Wat er gebeurt, hangt ook van PSV af”

FC Twente hoopt Adam Maher op korte termijn op huurbasis te kunnen overnemen van PSV. Trainer Gertjan Verbeek ziet in de middenvelder een welkome versterking. De Telegraaf berichtte vandaag al dat de speler zelf graag naar Twente komt.

Beide clubs zijn momenteel in onderhandeling over een huurovereenkomst. Mogelijk struikelblok is het salaris van de speler, die in Eindhoven nog ongeveer een half miljoen euro ontvangt tot aan de zomer. PSV is wel bereid om mee te denken, maar zal waarschijnlijk niet het hele bedrag willen betalen als Maher verhuurd wordt.

“PSV is nu in Amerika en door het tijdsverschil is het niet mogelijk elk uur van de dag te onderhandelen”, zegt Gertjan Verbeek tegen De Twentsche Courant Tubantia. “Wij willen hem graag de komende maanden huren. Het is niet zo dat we sowieso al akkoord zijn met Adam. Wat er gebeurt, hangt ook van PSV af.”

Op 27 januari staan beide clubs in De Grolsch Veste tegenover elkaar. Verbeek hoopt dat hij dan over de speler kan beschikken. “Als hij op dat moment bij ons is, zie ik niet in waarom hij dan niet mee zou kunnen doen”, aldus de trainer.

Foto: Orange Pictures

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op