Twente Insite

FC Twente Nieuws

Verbeek laat twijfel bestaan: “Het is nog de vraag of het rond komt”

Verbeek laat twijfel bestaan: “Het is nog de vraag of het rond komt”

De aanstelling van Gertjan Verbeek als nieuwe hoofdtrainer van FC Twente houdt de gemoederen bij de Twentse achterban al bezig sinds het ontslag van René Hake afgelopen woensdag. De gedroomde kandidaat heeft er nooit een geheim van gemaakt het hoofdtrainersschap van de Tukkers te ambiëren. Dit wil echter niet zeggen dat hij de Enschedese club automatisch zijn ja-woord geeft.

Jan van Halst is al enige tijd in gesprek met de 55-jarige oud-trainer van o.a. Feyenoord. “We hebben ons huiswerk gedaan, maar het is nog de vraag of het rond komt. Op bepaalde vragen wil ik antwoord hebben. Wat dat is? Het is niet netjes om uit de school te klappen, dus daar laat ik me niet over uit”, vertelt Verbeek aan Hélène Hendriks van FOX Sports.

Volgende week

“Het helpt dat ze zaterdag gewonnen hebben”, vervolgt Verbeek. “Volgende week gaan we verder kijken. Het is nog lastig om te zeggen wanneer we weer gaan praten, aangezien er dinsdag alweer een wedstrijd op het programma staat. Het gevoel moet goed zijn. Er zijn meer oorzaken aan te wijzen dat de resultaten zo uit elkaar liggen. Daar heb je het met elkaar over. Dat zijn dingen die voorbij komen. Als het rond komt, wordt het pas volgende week”, besluit de momenteel clubloze oefenmeester.

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op